Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g6.3g16kcal0.8g0.7g1.2g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g125g75kcal1.1g6.5g5g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 626g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss125g155kcal3.8g32g1g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g113g32kcal1.2g5.4g0.5g3.4g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g188g225kcal33.8g3.2g8.4g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g69g48kcal1.4g6.2g2.1g0g
Rypsiöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g1258kcal84.2g108g54g7.6g
Valittu annoskoko1260g629kcal42.1g54g27g3.8g
Annoskoko puolitettuna630g315kcal21.1g27g13.5g1.9g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249674