Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha559g928kcal106.2g0g55.9g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g349g122kcal3.5g22.7g1.7g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta42g151kcal5.4g29.3g0.9g1.5g
Vesi210g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g2483kcal235g117.4g117.6g6.6g
Valittu annoskoko1260g1241kcal117.5g58.7g58.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna630g621kcal58.8g29.4g29.4g1.7g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585