Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät467g1745kcal60.7g322g28g28g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g793g238kcal8.7g42.8g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g3967kcal138.8g729.6g59.2g56g
Valittu annoskoko1260g1983kcal69.4g364.8g29.6g28g
Annoskoko puolitettuna630g992kcal34.7g182.4g14.8g14g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818