Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali698g147kcal8.4g23.7g1.4g14.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g349g98kcal2.1g20.8g0.7g8.7g
Sipuli (kuorittu)174g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)8.7g1.7kcal0g0.6g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Oliiviöljy 24g208kcal0g0g23.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g1060kcal25.6g121g51.8g52.6g
Valittu annoskoko1260g530kcal12.8g60.5g25.9g26.3g
Annoskoko puolitettuna630g265kcal6.4g30.3g13g13.2g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245118