Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 404g1387kcal41.2g283g4.9g14.2g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.7g0g0.1g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 533g142kcal17.6g16.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 213g268kcal23.5g0.6g19.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g720kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g5153kcal166.4g627.8g208.2g28.6g
Valittu annoskoko1260g2577kcal83.2g313.9g104.1g14.3g
Annoskoko puolitettuna630g1288kcal41.6g157g52.1g7.2g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280589