Herkkuleipä

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää muut aineet.

Anna kohota tunnin verran.

Voitele ja korppujauhota n. 20 cm leipävuoka.

Kaada taikina vuokaan ja anna kohota uunin lämpenemisen ajan.

(175 astetta) Laita vuoka uuniin 15 minuutiksi.

Sen jälkeen alenna uunin lämpötilaa 100 asteeseen ja anna kypsyä noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Shun
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 541g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 45g34kcal5.9g0.5g0.2g3.1g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 22g191kcal0g0g21.6g0g
Kaurahiutale 72g270kcal10.5g41.1g5.3g7.2g
Pellavansiemenrouhe,Risetti58g288kcal14.4g19.2g16.6g16.4g
Mantelilastu (A la meira)45g270kcal10.8g3g24.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 469g1608kcal47.8g328.1g5.6g16.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g5323kcal178.8g783.8g147.2g86.2g
Valittu annoskoko1260g2662kcal89.4g391.9g73.6g43.1g
Annoskoko puolitettuna630g1331kcal44.7g196g36.8g21.6g
Arvot/100g100g211kcal7.1g31.1g5.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291640