Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali318g67kcal3.8g10.8g0.6g6.7g
Porkkana 62g20kcal0.4g3.4g0.1g1.6g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g250g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g38g131kcal2.3g28.5g0.6g0.8g
Siirappi 15g45kcal0g11.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 200g455kcal38g0g34g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.1g0.1g1.1g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g250g83kcal8.3g12.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5g13kcal0.6g0.1g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g1862kcal123.2g144g86.2g20.6g
Valittu annoskoko1260g931kcal61.6g72g43.1g10.3g
Annoskoko puolitettuna630g465kcal30.8g36g21.6g5.2g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=309727