Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g1117g346kcal13.9g81.4g2.2g34.6g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g70g275kcal23.2g0g20g0g
Sitruunamehu, laimentamaton59g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g1268kcal74.6g164.6g44.4g69.4g
Valittu annoskoko1260g634kcal37.3g82.3g22.2g34.7g
Annoskoko puolitettuna630g317kcal18.7g41.2g11.1g17.4g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646