Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g151g919kcal28.6g7.5g82.9g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale45g27kcal4.5g2.3g0.1g33g
Tattarijauho, Myllynparas106g359kcal13.7g71.2g1.8g5.6g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g75g271kcal12.8g35.4g5.8g12.1g
Leivinjauhe 15g27kcal0.8g5.7g0g0.1g
Fiber husk (1rkl=10g)30g3kcal0.5g0g0.2g25.6g
Vesi754g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g84g616kcal0.8g0.8g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g4444kcal123.4g245.8g316.6g152.8g
Valittu annoskoko1260g2222kcal61.7g122.9g158.3g76.4g
Annoskoko puolitettuna630g1111kcal30.9g61.5g79.2g38.2g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365