Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g128g231kcal9.5g5.1g18g0g
Vesi, vesijohtovesi 514g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras259g905kcal34.9g169.7g7.5g15.5g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g6.4g42kcal0g0g4.7g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 257g584kcal48.8g0g43.6g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu19g50kcal6g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g3668kcal200.4g357g153.8g33.6g
Valittu annoskoko1260g1834kcal100.2g178.5g76.9g16.8g
Annoskoko puolitettuna630g917kcal50.1g89.3g38.5g8.4g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978