Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.7g4.9kcal0.4g0.8g0g0.1g
Risottoriisi (Risella), 60g204g714kcal16.3g153.1g3.5g6.1g
Vesi583g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g16g20kcal0.4g1g1.5g0.2g
Herkkusieni, tuore Pirkka117g29kcal2.9g3.5g0.2g0g
Ruokakerma 5%, Valio15g10kcal0.2g0.6g0.7g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g292g758kcal87.5g5.8g43.7g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2527g3141kcal216.4g332.8g105.2g13.8g
Valittu annoskoko1264g1571kcal108.2g166.4g52.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna632g785kcal54.1g83.2g26.3g3.5g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315