Possunliha laatikko

1300 g perunaa
650 g possunlihaa
300 g porkkanaa
120 g sipulia
valkosipuli jauhetta maun mukaan
n 15-20 maustepippuria
1 lihaliemikuutio tai 3 tl lihaliemijauhetta
5 dl vettä
n 3 tl suolaa

Perunat ja porkkanat kuoritaan (1300+300 g kuorittuna).

Possunliha paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi.

Sipuli paloitellaan myös.

Vuorotellen laatikkoon aineksia (lihaa alimmaksi ja päällimmäisemmäksi.

Maustetaan ja paistetaan mielellään leivinuunissa, mutta jos sitä ei ole 250 C n. 1,5h

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (vanha, kuorittu)570g468kcal10.3g100.2g0.6g5.7g
Porkkana 131g43kcal0.8g7.3g0.3g3.4g
Sianliha keskiarvo 285g622kcal52.1g0g46.4g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 3.1g9kcal0.3g0.5g0.6g0g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Suola, annos 3g6.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2534g2315kcal128.4g221g96g20g
Valittu annoskoko1267g1158kcal64.2g110.5g48g10g
Annoskoko puolitettuna634g579kcal32.1g55.3g24g5g
Arvot/100g100g91kcal5.1g8.7g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77129