Makaronilaatikko

Keitä makaronit lihaliemessä n. 5 min ja kaada liemineen päivineen uunivuokaan.

Lisää ruskistettu, maustettu jauheliha.

Lisää joukkoon valkosipuliruokakerma ja sekoita.

Paista 200 asteessa n. tunti.

Erittäin mehevä ja maukas makaronilaatikko.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Kati65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g225g383kcal42.8g0g22.5g0g
Sipuli kuivattu 5.1g14kcal0.5g1.8g0.1g1.8g
Valkosipulilastu (kuivattu), annos 5g8.5g13kcal0.5g2.5g0.1g0g
Mustapippuri 3.7g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Makaroni, keitetty, suolaton 225g221kcal6.9g44.9g0.7g2.3g
Lihaliemikuutio Maggi12g35kcal1.1g0.9g2.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Creme bonjour valkosipuli ruokakerma (Unilever finland oy), annos 200g225g383kcal5.6g13.5g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2538g2118kcal115.6g130g120.4g10.2g
Valittu annoskoko1269g1059kcal57.8g65g60.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna635g530kcal28.9g32.5g30.1g2.6g
Arvot/100g100g84kcal4.6g5.1g4.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260659