Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g4.2g1.5kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g83g32kcal0.9g6.9g0.1g1.3g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)8.3g14kcal0.3g0.3g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g108kcal3g16.4g3.2g3.2g
Valittu annoskoko127g54kcal1.5g8.2g1.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna64g27kcal0.8g4.1g0.8g0.8g
Arvot/100g100g43kcal1.2g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372792