Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 38g54kcal3.6g0.8g4.1g0.1g
Punajuuri 47g18kcal0.5g3.2g0.1g1.2g
Riisi puuroutuva 12g42kcal0.7g9.2g0.1g0.3g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Kevytmaitojuoma23g9kcal0.8g0.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g293kcal12.4g27.8g14.2g3.2g
Valittu annoskoko127g147kcal6.2g13.9g7.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna64g73kcal3.1g7g3.6g0.8g
Arvot/100g100g115kcal4.9g10.9g5.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878