Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 47g18kcal0.5g3.2g0.1g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.6g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.7kcal0.8g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 4g14kcal0.2g3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g159kcal11.6g15.2g5g2.8g
Valittu annoskoko127g79kcal5.8g7.6g2.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna64g40kcal2.9g3.8g1.3g0.7g
Arvot/100g100g63kcal4.6g6g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686