Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Kaali, valkokaali38g7.9kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g2.8g0.6kcal0g0.2g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.9g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Hunaja 1.3g4.4kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 18g10kcal0.1g2.2g0g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g19g22kcal0.6g0.8g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g122kcal3g16.6g4.4g4g
Valittu annoskoko127g61kcal1.5g8.3g2.2g2g
Annoskoko puolitettuna64g31kcal0.8g4.2g1.1g1g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.5g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316