TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g38g51kcal8.3g0g1.9g0g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika, punainen14g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 16g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Paprikajauhe 0.9g3kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g9g6.6kcal0.7g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana254g213kcal19.6g13.2g8.2g3.6g
Valittu annoskoko127g106kcal9.8g6.6g4.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna64g53kcal4.9g3.3g2.1g0.9g
Arvot/100g100g84kcal7.7g5.2g3.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755