Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Flora punainen, annos 10g2.5g14kcal0g0g1.5g0g
Soijarouhe, tumma, 30g25g81kcal12.5g7.5g0.1g1.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.2g0.4g4.4g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g50g10kcal0.7g1.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g311kcal27.8g22.4g12.4g4g
Valittu annoskoko128g156kcal13.9g11.2g6.2g2g
Annoskoko puolitettuna64g78kcal7g5.6g3.1g1g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.8g4.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721