Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 7.7g30kcal3g3.5g0.2g0.8g
Kaali, valkokaali36g7.5kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Sipuli (käsittelemätön)12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.1g2kcal0g0.4g0g0.2g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g84kcal7g11.4g0.6g3.8g
Valittu annoskoko128g42kcal3.5g5.7g0.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna64g21kcal1.8g2.9g0.2g1g
Arvot/100g100g33kcal2.7g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437