Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g101g146kcal22.3g0g6.1g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola11g18kcal0.9g0.5g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g11g38kcal1.6g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g406kcal49.8g1.4g22.2g0.2g
Valittu annoskoko128g203kcal24.9g0.7g11.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna64g102kcal12.5g0.4g5.6g0.1g
Arvot/100g100g159kcal19.5g0.5g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955