Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 35g8.5kcal0.6g0.8g0.1g0.8g
Parsakaali brokkoli 35g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton28g30kcal6.4g0g0.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 14g24kcal1.1g0.3g2.1g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl14g48kcal0.3g0.4g5.1g0g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Oliiviöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana255g268kcal20g4.4g18.2g3.4g
Valittu annoskoko128g134kcal10g2.2g9.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna64g67kcal5g1.1g4.6g0.9g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315