Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g4.6g14kcal0.5g2.6g0.2g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Kanasuikaleet kariniemi19g21kcal4.3g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 98g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.8g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.3g4.3kcal0.2g1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g91kcal10.4g7.4g2.6g0.4g
Valittu annoskoko128g46kcal5.2g3.7g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna64g23kcal2.6g1.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207