Jauhelihakeitto

Peruna ja porkkanat kuoritaan ja paloitellaan.

Laitetaan n. 1litraan vettä kiehumaan kera lihaliemikuution ja kokonaisen mustapippurin(8-10kpl).

paista jauheliha ilman rasvaa.

Sipuli ja loput mausteet joukkoon.

Lisää jauhelihamauste seos keittoon ja kiehuta kunnes perunat ja porkkanat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Linda28
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%50g85kcal10g0g5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g45g27kcal0.7g5.9g0g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.5g6.3kcal0.3g0g0.6g0g
Mustapippuri, annos 1g1.3g2.9kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprikajauhe 0.3g0.8kcal0g0g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g260kcal22.8g16g11.2g2.2g
Valittu annoskoko128g130kcal11.4g8g5.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna64g65kcal5.7g4g2.8g0.6g
Arvot/100g100g102kcal8.9g6.3g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266262