Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 105g80kcal2g16.3g0.2g1.1g
Keittojuurekset, apetit150g39kcal1.3g7.2g0.4g3.4g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 175g197kcal37g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2540g753kcal83.8g71.6g12g11g
Valittu annoskoko1270g377kcal41.9g35.8g6g5.5g
Annoskoko puolitettuna635g188kcal21g17.9g3g2.8g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600