Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 801g285kcal1.3g56.9g0.7g16g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 95g674kcal0.4g0g76.1g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g150g586kcal0.3g145.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Kaurahiutaleita(lidl)100g350kcal14g56g6.9g10g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g50g305kcal12.5g7g25g3.8g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g4858kcal70.2g624g219g64.2g
Valittu annoskoko1272g2429kcal35.1g312g109.5g32.1g
Annoskoko puolitettuna636g1215kcal17.6g156g54.8g16.1g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.5g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306258