Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g399g659kcal79.9g0g39.9g0g
Herkkusieni 220g35kcal4.6g0.7g0.7g3.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g499g175kcal8g34.4g0.5g7g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g56g50kcal1.7g2g3.9g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Ketsuppi, Heinz40g41kcal0.4g9.6g0g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g2401kcal195.2g125g126.4g23.8g
Valittu annoskoko1272g1201kcal97.6g62.5g63.2g11.9g
Annoskoko puolitettuna636g600kcal48.8g31.3g31.6g6g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726