Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi505g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 51g38kcal6.6g0.6g0.2g3.5g
Suola, annos 3g6.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 55g482kcal0g0g54.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 656g2252kcal66.9g459.3g7.9g23g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g5542kcal147g919.8g125.2g53g
Valittu annoskoko1272g2771kcal73.5g459.9g62.6g26.5g
Annoskoko puolitettuna636g1386kcal36.8g230g31.3g13.3g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146760