Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen748g2110kcal81.6g363.6g50.9g23.2g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g254g1018kcal14g11.2g101.8g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g269g1042kcal40.4g8.1g94.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2544g8340kcal272g765.8g494g46.4g
Valittu annoskoko1272g4170kcal136g382.9g247g23.2g
Annoskoko puolitettuna636g2085kcal68g191.5g123.5g11.6g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890