Punacurrykana

N. 500g kanan rintafilettä palasina
2 rkl punaista currytahnaa
250 g bambun versoja
5 kaffirlimetinlehteä
2 rkl kalakastiketta
2 rkl sokeria
Maun mukaan chiliä lisää sekaan
Koristeluun:
2 punaista chiliä palasteltuna tosi pieneksi
Tuoreita mintun ja basilikan lehtiä

Tarjoillaan riisin kanssa

Pilko kanan rintafile mukavan kokoisiksi palasiksi.

Valmistele myös bambun versot ohuiksi suikaleiksi.

Kaada osa (1/3) kookosmaidosta isoon kasariin ja kiehauta.

Lisää punacurrytahna sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Heitä joukkoon kanan rintafileet ja kypsennä kanat.

Samalla voit lisätä myös kalakastikkeen ja sokerin sekä bambunversot.

Mikäli liian tulista, miedonna makua hunajalla, mikäli kaipaa potkua lisää niin laita lisää currytahnaa tai pilko sekaan punaista chiliä.

Kannattaa huomioida, että riisi vie jonkun verran potkua pois...

Annoksen päälle sitten basilikaa, minttua ja punaista chiliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Azmyth
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee412g404kcal90.7g0g4.1g0g
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk600g300kcal3g6g36g0g
Currytahna punainen34g88kcal0.7g3.1g8.1g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g23g8.4kcal1.3g1g0g0g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Bambunverso viipaleet (Wok´n roll), annos 225g187g36kcal1.9g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2547g1817kcal195.2g63.6g96.4g0g
Valittu annoskoko1274g909kcal97.6g31.8g48.2g0g
Annoskoko puolitettuna637g454kcal48.8g15.9g24.1g0g
Arvot/100g100g71kcal7.7g2.5g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221455