Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka304g1064kcal39.5g206.7g1.2g11.6g
Ruisjauho Pirkka90g275kcal8.7g54.9g1.8g13.5g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g6.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)225g68kcal2.3g9g0.9g0.5g
Kebablastu 300g, pouttu169g422kcal25.3g8.4g32.1g1.7g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g158g95kcal0.6g23.6g0.2g2.2g
Pizzajuusto, valio84g287kcal21.1g0g22g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2547g4620kcal195g605.2g139g59g
Valittu annoskoko1274g2310kcal97.5g302.6g69.5g29.5g
Annoskoko puolitettuna637g1155kcal48.8g151.3g34.8g14.8g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029