Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 175g372kcal17.4g1.6g33.3g0.1g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g263g150kcal3.7g32.6g0.5g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 105g31kcal2g3.7g0.3g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 701g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix18g8.8kcal0.3g1.8g0.1g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g5.3g6.3kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Ruohosipuli 3.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2548g1157kcal47.8g82.8g69.6g7.6g
Valittu annoskoko1274g579kcal23.9g41.4g34.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna637g289kcal12g20.7g17.4g1.9g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272845