Duunarin tonnikalasalaatti

Heinonna salaatti ja leikkaa kulkku 1/4 viipaleiksi kulhoon.

Valuta tonnikalasta ylimääräinen neste pois ja lisää kasvisten sekaan.

Lisää myös muut aineet ja sekoita.

Salaatti itsessään on sen verran tuhti, että menee omana aterianaan.

Lisukkeeksi sopii mustapippurilla maustettu kermaviili, tuoreet sämpylät ja juomana kuplavesi.

Ateriana urheilijalle sopiva rasvan ja suolan ollessa minimissään ja proteiinien huipussa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g125g14kcal1.4g1.2g0.2g1.5g
Tonnikala, Rainbow (vedessä)450g495kcal103.5g0g4.5g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki500g400kcal65g10g10g0g
Sipuli kuivattu 25g68kcal2.6g8.8g0.4g8.7g
Kurkku 150g16kcal0.8g2.1g0.2g1.1g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2550g2428kcal346.6g44.2g80.6g22.6g
Valittu annoskoko1275g1214kcal173.3g22.1g40.3g11.3g
Annoskoko puolitettuna638g607kcal86.7g11.1g20.2g5.7g
Arvot/100g100g95kcal13.6g1.7g3.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341972