Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g500g115kcal2g26.5g0g3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.3g8.5g0.7g3.1g
Kurkku, tuore200g20kcal1.2g3.4g0.2g1.4g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki200g160kcal26g4g4g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g32g81kcal5.1g0.5g6.4g0g
Salaatti, jäävuori tuore100g10kcal1.1g0.8g0.2g1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2552g873kcal74g89.4g23g17.6g
Valittu annoskoko1276g436kcal37g44.7g11.5g8.8g
Annoskoko puolitettuna638g218kcal18.5g22.4g5.8g4.4g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.5g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511