Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g1129g1310kcal80.2g225.8g9g0g
Oliiviöljy 113g998kcal0g0g112.9g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.9g5.9g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g4694kcal166.2g463.4g244.2g1.6g
Valittu annoskoko1278g2347kcal83.1g231.7g122.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna639g1174kcal41.6g115.9g61.1g0.4g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573