Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Punakaali 600g156kcal9.4g21g1.2g11.4g
Sipuli (käsittelemätön)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen412g144kcal0.8g33.8g0.4g6.2g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma75g240kcal0.1g55.5g0g0g
Punaviini 90g63kcal0.3g0.2g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g11g3.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g1417kcal23.4g228.6g21.4g37.8g
Valittu annoskoko1278g709kcal11.7g114.3g10.7g18.9g
Annoskoko puolitettuna639g354kcal5.9g57.2g5.4g9.5g
Arvot/100g100g55kcal0.9g8.9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153289