Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 175g51kcal1.6g7.9g0.7g3.3g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g250g88kcal2.5g16.3g1.3g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g185g74kcal2g13.3g0.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)93g32kcal0.9g6.4g0.5g1.3g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g5g13kcal0.5g0.5g1g0.1g
Rypsiöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g627kcal15g88.8g21.4g9.4g
Valittu annoskoko1278g314kcal7.5g44.4g10.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna639g157kcal3.8g22.2g5.4g2.4g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921