Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 675g187kcal8g27.4g1.3g14.2g
Sokeri 57g233kcal0g57.3g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g90g28kcal0g9g0g0g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g904kcal16.6g188.6g2.6g28.6g
Valittu annoskoko1278g452kcal8.3g94.3g1.3g14.3g
Annoskoko puolitettuna639g226kcal4.2g47.2g0.7g7.2g
Arvot/100g100g35kcal0.6g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428227