Tonnikalapihvit

Sekoita puoleen purkkiin kermaviilia mausteet: Paprikajauhe, suola, pippuri tai chili toimii myös hyvin.

Seuraavaksi sekaan tonnikala(vedet valutettu kunnolla pois) ja sitten juustoraaste ja lopuksi kananmuna.

Paista kuumalla pannulla pinnasta rapeaksi (tämä on haastavin vaihe, koska nämä hajoaa helposti).

Voi paistaa myös uunissa, mutta ei tule läheskään yhtä hyviä kuin pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Temehoo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, maustamaton (Valio)31g38kcal0.9g1.3g3.1g0g
Tonnikala filee vedessä atlantic 195g/150g (lidl)47g53kcal12.7g0g0.2g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)16g41kcal4.8g0g2.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.1g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g346kcal43.8g4g16.8g0g
Valittu annoskoko128g173kcal21.9g2g8.4g0g
Annoskoko puolitettuna64g87kcal11g1g4.2g0g
Arvot/100g100g135kcal17.1g1.6g6.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208813