Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 52g40kcal1g8.1g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paistijauheliha 10%21g35kcal4.2g0g2.1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.1g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g163kcal11g17.8g4.8g1.4g
Valittu annoskoko128g82kcal5.5g8.9g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna64g41kcal2.8g4.5g1.2g0.4g
Arvot/100g100g64kcal4.3g7g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322073