Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g16g16kcal1.4g1.1g0.6g0.1g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g44g74kcal8.7g0g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 69g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g180kcal20.2g2.2g10g0.2g
Valittu annoskoko128g90kcal10.1g1.1g5g0.1g
Annoskoko puolitettuna64g45kcal5.1g0.6g2.5g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505