Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 41g10kcal0.7g0.9g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.4kcal0.1g1.1g0g0.5g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl11g19kcal2g0.2g1.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g96kcal5.6g4.6g5.4g3g
Valittu annoskoko128g48kcal2.8g2.3g2.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna64g24kcal1.4g1.2g1.4g0.8g
Arvot/100g100g37kcal2.2g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125104