Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto22g74kcal4.4g0g6.3g0g
Sipuli 15g4.4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 73g26kcal3.4g1.4g0.2g1.8g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)2.9g7.9kcal0.3g0.4g0.6g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g15g46kcal0.3g0.4g4.8g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g320kcal17.4g6.2g23.8g4g
Valittu annoskoko128g160kcal8.7g3.1g11.9g2g
Annoskoko puolitettuna64g80kcal4.4g1.6g6g1g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.4g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036