Mustikkamuffinsit murupäällisellä

Sekoita keskenään jauhot, sokeri, leivinjauhe ja sooda.

Sekoita toisessa astiassa keskenään öljy, jugutti ja kananmuna.

Lisää märät aineet kuiviin ja sekoita vain sen verran, että kaikki on sekaisin, älä enempää.

Kääntele joukkoon jauhossa pyöräytetyt pakastemustikat.

Jaa taikina 8 tukevaan muffinsivuokaan.

Sekoita jauho, sokeri ja kaneli.

Lisää joukkoon 2 rkl pehmeää voita pieninä palasina ja nypi muruiksi.

Lisää muru muffinsien päälle.

Paista 200-asteisessa uunissa n. 20-25 minuuttia, kunnes muffinsit ovat kohonneet, ruskettuneet hieman päältä ja kypsiä myös sisältä.

Älä paista liian kuiviksi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 32g111kcal3.3g22.6g0.4g1.1g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy 6.4g56kcal0g0g6.4g0g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Mustikka metsä- 21g9kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 6.9g24kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Voi suolaton 4g29kcal0g0g3.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 21g7.2kcal0.7g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g720kcal11.8g114.8g22g4g
Valittu annoskoko128g360kcal5.9g57.4g11g2g
Annoskoko puolitettuna64g180kcal3g28.7g5.5g1g
Arvot/100g100g281kcal4.6g44.7g8.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225458