Tulinen pähkinäkana

Ruskista broilerin fileet kevyesti kookosöljyssä.

Tee sauvasekoittimella tasainen seos kermasta, Eridanous-jogurtista, maapähkinävoista ja sitruunamehusta.

kun seos on tasainen, lisää loput aineista (valkosipuli puristimen läpi)
Kaada seos broilerin fileiden joukkoon ja anna muhia miedolla lämmöllä (mieluusti kannen alla) noin 20-30 minuuttia, varmista että kana on kypsää.

Mausteita: Chilijauhe, suola, inkivääri, pipppuri ja paprika

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton79g85kcal17.8g0g1.4g0g
Eridanous (Lidl), annos 100g17g21kcal0.8g0.5g1.8g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g7g41kcal2.1g0.8g3.2g0.6g
Sweet Chili Sauce, Santa Maria7g15kcal0g3.7g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.1g0.5kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kookosöljy kylmäpuristettu (Biona organic), annos 5g1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 12g40kcal0.2g0.4g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g434kcal42.4g11.8g24g1.2g
Valittu annoskoko128g217kcal21.2g5.9g12g0.6g
Annoskoko puolitettuna64g109kcal10.6g3g6g0.3g
Arvot/100g100g170kcal16.5g4.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270756