Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g24g82kcal1.4g17.9g0.4g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g85g30kcal0.8g5.5g0.4g0.7g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g224kcal4.4g46.8g1.6g2.4g
Valittu annoskoko128g112kcal2.2g23.4g0.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna64g56kcal1.1g11.7g0.4g0.6g
Arvot/100g100g87kcal1.7g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139