TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)10g26kcal0.7g4.8g0.5g1g
Korppujauho 4.7g17kcal0.5g3.5g0g0.2g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g75g98kcal15.8g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g312kcal36.6g16.6g13.8g2.4g
Valittu annoskoko128g156kcal18.3g8.3g6.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna64g78kcal9.2g4.2g3.5g0.6g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808