Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 17g122kcal0.2g0.1g13.7g0g
Sokeri 38g155kcal0g38.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 23g74kcal0.5g0.7g7.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Ruokasooda 0.6g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g994kcal12g129.8g46.6g3g
Valittu annoskoko128g497kcal6g64.9g23.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna64g249kcal3g32.5g11.7g0.8g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.5g18.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436465