Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g45g99kcal8.6g0g7.7g0g
Sika-nautajauheliha23g50kcal4g0g3.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 23g15kcal0.7g1.1g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.6g0g1.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g11g3.4kcal0.1g0.5g0g0g
Nokkonen (100g)5.6g2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Korppujauho 2.8g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g5.6g17kcal1g2.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana256g429kcal33.2g13g27.4g0.6g
Valittu annoskoko128g214kcal16.6g6.5g13.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna64g107kcal8.3g3.3g6.9g0.2g
Arvot/100g100g167kcal13g5.1g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813