Nanen pottusalaatti

Pilko kuoritut perunat kuutioiksi, sipuli ja kurkku mahd.

pieneksi silpuksi.

Sekoita kulhossa.

Laita valkosipulin kynnet, sinappi, öljy ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita kastikkeeksi.

Lisää ja sekoita, lisää kaprikset, mausta suolalla, pippurilla ja maun mukaan kuivatuilla yrteillä.

Anna maun tasoittua jääkaapissa n. 1 tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 94g71kcal1.8g14.5g0.2g0.9g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Etikkakurkku 9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton9g2kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 2.8g3.7kcal0.1g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana257g174kcal4.4g32.2g1.8g2.6g
Valittu annoskoko128g87kcal2.2g16.1g0.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna64g44kcal1.1g8.1g0.5g0.7g
Arvot/100g100g68kcal1.7g12.5g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64580